Iz posmatranja Zemlje kao živog bica i prepoznavanja života koji pulsira u njenoj unutrašnjosti, rodjeno je ovo znanje koje nam pomaže da jasno prepoznamo sami sebe i shvatimo svet koji nas okružuje .
Telurologija je disciplina preko koje možemo da prepoznamo način na koji se energijski izražava naša planeta u svakom trenutku i kakav to uticaj ima na naš svakodnevni život.

Telurologija proučava uticaj teluričnih sila Zemljinog jezgra na ljudska bića, životinje, biljke, mesta, dogadjaje i sve što nas okružuje objašnjavajući fenomen koji upravlja životom na zemlji.

PRIMENA TELUROLOGIJE:

 

– Omogućava nam da prepoznamo kada je odredjeni energetski centar u blokadi, zašto se to desilo i kako da ga vratimo u balans.
-Uči nas kako da uredimo životni prostor da bi živeli u harmoniji sa svojim poterbama.
-Saznaćemo o razlozima ratnih sukoba i prirodnih katastrofa.
-Omogućava realizaciju predispozicije iz natalne karte i saznanja konkretnog razloga inkarnacije a samim tim i svrhe.

SEMINAR TELUROLOGIJE

Poruka planete Zemlje

1. Modul 2. i 3. jun 2018.
GUARNERIUS- Centar lepih umetnosti Jovana Kolundžije
Džordža Vašingtona 12
Cena seminara je 90€. Broj polaznika je ograničen. Kotizacijom od 30€ obezbeđujete svoje mesto na seminaru. Svi polaznici koji žele, imaju mogućnost da dobiju teluro temu ostavljanjem svojih podataka.

Za sve informacije, kontakt osoba: Dragoslava 0665118687

PROGRAM SEMINARA:

 

•Energijska priroda ljudskog bića i njegovog okruženja
•Telurološki točak i njegovo značenje
•Potka. Element koji omogućava komunikaciju izmedju svega što postoji u univerzumu.
•Elipse. Četiri ritma života i njihov uticaj
•Elementi. Podloga prirodnih sila
•Simboličko značenje životinja
•Domeni. Polje iskustava
•Ploče ispod svesti. Komunikacija unutrašnjisti i spoljašnisti Zemlje
•Telurološki proračuni uz pomoć kojih u svakom trenutku možemo znati koje elemente aktiviraju elipse i kako da ih tumačimo
•Kosmologija iz vizure energijskih nauka

PREDAVAČI:

Lola Vázquez je po profesiji klinički psiholog, a studirala je i radila u Madridu, Parizu i Lozani. Kao vrlo mlada je stekla znanja iz astrologije, uz astrologe čuvenog Fakulteta astrologije u Londonu, pri čemu je i sama bila deo astrološke grupe. Godine 2002, kada se pojavljuje učenje Telurologija, zainteresovala ju je ova disciplina koja nam govori o nesvesnom naše planete i o radu sa svešću pomoću koga dotično nesvesno iznosimo na svetlost dana. Od tada je održala mnogobrojne prezentacije i kurseve širom Evrope i Amerike, gde je učestvovala u radio-televizijskim programima i pisala članke o ovoj temi. Trenutno, takođe se bavi istraživanjem individualnih teloroloških karata i njihovim odnosom sa porodičnim i grupnim telurološkim kartama.

Chrysanthi – Cris Ftylitaki je rođena i živela u Grčkoj. Diplomirala je marketing i javno oglašavanje, a radila je u sektoru osiguranja i advertajzinga. Radila je 13 godina kao službenik za odnose sa javnošću u Ministarstvu odbrane Grčke. Govori, engleski, španski i nemački. Od 2012. godine živi u Španiji gde je zasnovala porodicu.
Od kada se upoznala sa Telurologijom 2010. počela je da izučava ovo učenje, stalno putujući između Grčke i Španije. Godine 2013. dobija zvanje zvaničnog transmisora Telurologije i od tada drži predavanja po Grčkoj, Kipru, Španiji, profesionalno se baveći držanjem obuka o ovoj nauci.

Share This: